divendres, 31 de maig del 2013

Navalles amb musclos i cananes








   Es diu que els mesos que porten erra són els millors per menjar marisc, per a mi tots els mesos són bons, però és molt car i les economies tal com estan no et permeten menjar-ne sempre que vols.  De vegades si el fas servir d’acompanyament en un altre peix et pot sortir mes econòmic que fer lo marisc sol.  En aquesta recepta el posarem d’acompanyament a unes cananes. A continuació us explico la recepta.

Ingredients:
   12 navalles.
   8 musclos.
   4 cananes.
   Una ceba grossa.
   Un raig de conyac.
   Un got (de vi) d’oli de oliva extra verge.
   Una fulla de llorer.

Elaboració:
   Netejarem les navalles, els musclos i les cananes. Pelarem la ceba i la posarem tallada a juliana en una cassola (si pot ser millor de terra) posarem el got d’oli, la ceba, les cananes i la fulla de llorer, a continuació ho ficarem al foc, mentre es va coent farem els musclos al vapor. Quan la ceba sigui transparent tirarem el conyac, deixarem coure uns quinze minuts, passat aquest temps tirarem les navalles i els musclos, que faci “xup xup” cinc minuts més i a menjar. És un plat que (excepte les navalles) surt força econòmic, les cananes són de sabor paregut als calamars però de cost molt més barat.

   Desitjo que us agradi





6 comentaris:

  1. Tens un premi al meu blog https://gaudintdelacuina.wordpress.com/
    Moltes felicitats!
    Marta

    ResponElimina
  2. T'he sentit a la ràdio i no m'he pogut resistir a visitar la teva pàgina. Magnífiques receptes, gràcies per compartir-les.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Cristina com veuràs són receptes molt casolanes. Estic contenta per les teves paraules.. Salutacions.

      Elimina
  3. Bon dia! no et coneixia. jo també t'he sentit. Ja tens una nova seguidora! Benvinguda a la gastrosfera!

    ResponElimina
    Respostes
    1. M'agada el donar receptes per ràdio. Gràcies per fer-te seguidora del meu bloc. Salutacions.

      Elimina
  4. M'agradat molt aquesta recepta. Si faig amb calamars, es el mateix temps? Gracies

    ResponElimina