Es diu que els mesos que porten erra són els
millors per menjar marisc, per a mi tots els mesos són bons, però és molt car i
les economies tal com estan no et permeten menjar-ne sempre que vols. De vegades si el fas servir d’acompanyament en
un altre peix et pot sortir mes econòmic que fer lo marisc sol. En aquesta recepta el posarem d’acompanyament
a unes cananes. A continuació us explico la recepta.
Ingredients:
12 navalles.
8 musclos.
4 cananes.
Una ceba grossa.
Un raig de conyac.
Un got (de vi) d’oli de oliva extra verge.
Una fulla de llorer.
Elaboració:
Netejarem les navalles, els musclos i les
cananes. Pelarem la ceba i la posarem tallada a juliana en una cassola (si pot
ser millor de terra) posarem el got d’oli, la ceba, les cananes i la fulla de
llorer, a continuació ho ficarem al foc, mentre es va coent farem els musclos al
vapor. Quan la ceba sigui transparent tirarem el conyac, deixarem coure uns
quinze minuts, passat aquest temps tirarem les navalles i els musclos, que faci
“xup xup” cinc minuts més i a menjar. És un plat que (excepte les navalles)
surt força econòmic, les cananes són de sabor paregut als calamars però de cost
molt més barat.
Desitjo que
us agradi.
Tens un premi al meu blog https://gaudintdelacuina.wordpress.com/
ResponEliminaMoltes felicitats!
Marta
T'he sentit a la ràdio i no m'he pogut resistir a visitar la teva pàgina. Magnífiques receptes, gràcies per compartir-les.
ResponEliminaCristina com veuràs són receptes molt casolanes. Estic contenta per les teves paraules.. Salutacions.
EliminaBon dia! no et coneixia. jo també t'he sentit. Ja tens una nova seguidora! Benvinguda a la gastrosfera!
ResponEliminaM'agada el donar receptes per ràdio. Gràcies per fer-te seguidora del meu bloc. Salutacions.
EliminaM'agradat molt aquesta recepta. Si faig amb calamars, es el mateix temps? Gracies
ResponElimina