De vegades a la cuina, les receptes senzilles,
com aquestes espatlles de corder, que sols estan fetes amb oli i el seu propi
suc, resulten ser més bones que fetes amb diversos ingredients. En aquest cas,
als qui agrada la carn de corder poden gaudir-la amb tot el seu gust.
Ingredients:
Dues espatlles
de corder de un quilo aproximadament (direm
al carnisser que les marqui en dos trossos sense acabar-les de
tallar).
Un
got (de vi) d’oli d’oliva.
Pebre
negre molt.
Sal.
Quatre
Massanes.
Quatre
patates.
Formatge
ratllat.
Mantega.
Elaboració:
Netejarem, salarem i empebrarem les dues espatlles de corder, tot seguit
les posarem en una placa de forn, les
enfornarem a uns 220 graus, durant un quart o vint minuts, les deixarem que treguin el seu propi suc, passat
aquest temps les traurem, tirarem l’oli per sobre i les tornarem a enfornar, de
tan en tan anirem tirant per sobre el suquet que vagin traient, quan estiguin
daurades agafarem un escuradents i punxarem, si no surt sang, ja estaran
cuites. A continuació les posarem en una safata, acompanyades de les patates i
massanes. Es convenient abans de servir escalfar les patates i massanes al forn.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada