De truites se’n poden fer de moltes maneres,
per anar bé si els ous són de casa molt millor, són més bons. Aprofitant els últims fredolics de la
temporada i que ara tenim en plena producció les carxofes i els alls, he fet la
truita que ara passo a explicar-vos. Si
no tenim fredolics, podem fer la truita
amb pegoloses (llenegues) o rovellons.
Ingredients:
300g. de fredolics.
Tres carxofes.
Tres alls tendres.
Quatre ous.
Oli d’oliva.
Sal.
Elaboració:
En primer lloc netejarem els fredolics, les
carxofes, i els alls tendres, posarem bastant d’oli a la paella i fregirem els
fredolics, mentre tallarem la carxofa, i els alls tendres (a la mida que es veu
en la foto).
Quan els fredolics siguin
cuits els posarem en una escorredora per que vagin perden l’oli, a continuació
passarem a fregir la carxofa i els alls tendres, que també posarem a la escorredora.
Per que no s’enganxi al fer la truita, al fons de la paella passarem un tovalló
de paper, sucat en una mica de oli, batrem els ous
tornarem a ficar tots els
ingredients a la paella, mesclarem, tirarem una mica de sal i tirarem els ous
batuts, tombarem la truita i ja la tenim a punt per portar a taula.
Quina truita més completa!! ha de ser boníssima, amb els ingredients que hi has posat!!
ResponEliminaDe vegades les coses senzilles, resulten ser molt bones. Gràcies pel teu comentari.
ResponElimina