divendres, 24 de gener de 2014

Dorada al forn





   Ja ha passat un mes de les festes de Nadal i molts encara no hem aconseguit perdre els dos o tres quilets de més que vam guanyar durant aquells dies tan propicis a menjar més del compte, i en més calories del que habitualment estem acostumats. Per ajudar a perdre una mica de pes, ens anirà molt bé aquesta recepta de peix al forn. En aquest cas Dorada al forn.
   Tal com vaig dir a una amiga, aquesta recepta seria la primera que posaria al meu bloc al any nou.

   Ingredients:
Quatre dorades.
Quatre patates.
Quatre tomates.
Una ceba grossa.
Oli.
Sal.






   Elaboració:
Netejarem i salarem les dorades, partirem les patates i tomates per la meitat, tallarem la ceba a juliana. En una plata de forn, passarem una mica d’oli amb un tovalló de paper (per que no si enganxi el peix), a continuació salarem les meitats de patates i tomates, posarem al fons de la plata la ceba i a sobre les dorades, les patates i les tomates, tirarem un raig d’oli per sobre i al forn. Quan tot sigui cuit a taula.
 Una recepta que pot ajudar a fer una mica de règim i és molt bona al paladar. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada