Ja ha
passat un mes de les festes de Nadal i molts encara no hem aconseguit perdre
els dos o tres quilets de més que vam guanyar durant aquells dies tan
propicis a menjar més del compte, i en més calories del que habitualment estem acostumats.
Per ajudar a perdre una mica de pes, ens anirà molt bé aquesta recepta de peix
al forn. En aquest cas Dorada al forn.
Tal
com vaig dir a una amiga, aquesta recepta seria la primera que posaria al meu
bloc al any nou.
Ingredients:
Quatre dorades.
Quatre patates.
Quatre tomates.
Una ceba grossa.
Oli.
Sal.
Elaboració:
Netejarem i salarem les dorades, partirem les
patates i tomates per la meitat, tallarem la ceba a juliana. En una plata de
forn, passarem una mica d’oli amb un tovalló de paper (per que no si enganxi el
peix), a continuació salarem les meitats de patates i tomates, posarem al fons
de la plata la ceba i a sobre les dorades, les patates i les tomates, tirarem
un raig d’oli per sobre i al forn. Quan tot sigui cuit a taula.
Una recepta que pot ajudar a fer una mica de
règim i és molt bona al paladar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada