dilluns, 16 de desembre de 2013

Conill amb pegaloses (llenegues)


Al hivern, els menjars poden ser més potents per combatre millor el fred.
Avui toca una de conill.






   Ingredients:
Un conill.
400 g. de pegaloses (llenegues).
Una ceba grossa.
Una copa de brandi.
Una fulla de llorer.
Oli.
Sal.
Pebre.
Aigua.






Per fer la picada:
Un gra d’all.
Cinc o sis ametlles torrades.
Cinc o sis avellanes torrades.
Un pomell de julivert.
Una unça de xocolate a la pedra.   (Perdoneu he oblidat de posar-la a la foto).







   Elaboració:
Enrossiu el conill, trossejat i salpebrat en una cassola amb oli, la ceba tallada a trossos grossos i la fulla de llorer. 
Flamegeu-ho amb el brandi, afegiu-hi aigua i deixeu-ho coure una estona.
Mentre netejareu les pegaloses o llenegues, les fregireu en una mica d’oli, les reservareu a sobre de paper de cuina i passareu a fer la picada.
A mitja cocció afegiu-hi les llenegues, la picada i deixeu-ho coure tot junt a foc lent, fins que el conill estigui tou.  









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada