divendres, 18 de maig de 2012

Coca de massana


Com aquest mes d'Abril, per Pasqua no he pogut penjar cap recepta de "Mona", aprofitant que he fet aquesta coca de postres, us passo a donar la recepta.   Es pot fer a casa, al forn de la cuina, és fàcil de fer i queda boníssima.

Ingredients
6 ous, 600 gr. de sucre, 400 gr. de farina de rebosteria, ¼ de litre de llet, 1 sobre “Royal”, raspadura de llimona i massanes.




Elaboració
Batre les clares dels ous a punt de neu.  Afegir el sucre i fondre’l, el ¼ de litre de llet, els rovells dels ous, el “Royal” i la pell de la llimona.  Remenar-ho bé.  Afegir la farina i remenar-la poc a poc. Posar la pasta a la plàtera del forn.  Damunt de la pasta posar un polset de farina, oli i sucre. 




Després la massana tallada a galls fins i tornar a ficar una mica més de farina oli i sucre.




 Posarem la coca al forn a 180 graus, a mesura que augmenti la pasta baixarem la temperatura.






Desitjo que us quedi bona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada