diumenge, 16 de febrer del 2014

Truita de carxofa, alls i morenetes (fredolics)





De truites se’n poden fer de moltes maneres, per anar bé si els ous són de casa molt millor, són més bons.   Aprofitant els últims fredolics de la temporada i que ara tenim en plena producció les carxofes i els alls, he fet la truita que ara passo a explicar-vos.   Si no tenim fredolics,  podem fer la truita amb pegoloses (llenegues) o rovellons.




   Ingredients:
300g. de fredolics.
Tres carxofes.
Tres alls tendres.
Quatre ous.
Oli d’oliva.
Sal.


   Elaboració:
En primer lloc netejarem els fredolics, les carxofes, i els alls tendres, posarem bastant d’oli a la paella i fregirem els fredolics, mentre tallarem la carxofa, i els alls tendres (a la mida que es veu en la foto). 




Quan els fredolics siguin cuits els posarem en una escorredora per que vagin perden l’oli, a continuació passarem a fregir la carxofa i els alls tendres, que també posarem a la escorredora.




 Per que no s’enganxi al fer la truita, al fons de la paella passarem un tovalló de paper, sucat en una mica de oli, batrem els ous




tornarem a ficar tots els ingredients a la paella, mesclarem, tirarem una mica de sal i tirarem els ous batuts, tombarem la truita i ja la tenim a punt per portar a taula. 



2 comentaris:

  1. Quina truita més completa!! ha de ser boníssima, amb els ingredients que hi has posat!!

    ResponElimina
  2. De vegades les coses senzilles, resulten ser molt bones. Gràcies pel teu comentari.

    ResponElimina