divendres, 19 d’octubre del 2012

Endívies amb magrana


   

Estem a la tardor, us presento aquest plat tan refrescant, confeccionat amb productes de la temporada.

  Ingredients:
Magrana.
Endívies.
Nous.
Formatge.
Oli extra verge.
Vinagre de Mòdena.
Sal.

   Elaboració:
En primer lloc netejarem les endívies i posarem les fulles cap per avall damunt de paper secant, quan siguin eixutes les ficarem en una plata, les salarem una mica i anirem ficant els ingredients. Per treure els grans de la magrana o farem de la següent manera, partirem la magrana per la meitat i amb una ma de morter picarem per la part de la pell, a sobre de un plat o un vol, veureu com tots els grans es desprenen en facilitat. A continuació els anirem tirant per sobre les fulles, juntament amb els galls de les nous i el formatge fet a daus, tirarem per sobre una mica d'oli i vinagre de Mòdena i ja està llest per menjar.

5 comentaris:

  1. Una amanida de temporada molt teptadora, la única cosa que canviaria són les endívies per uns enciams variats! Bé, cadascú li agrada el què li agrada.

    ResponElimina
  2. Agraeixo el vostre comentari. Ja ho he provat amb tota classe d'enciams i de tota manera queda bo, però les endívies ressalten més els fruits de tardor. Salutacions.

    ResponElimina
  3. Quina combinació més xula!!! I queda molt vistosa!!!
    T'acabo de conèixer!!! Jo sóc de la Ribera d'Ebre i m'ha fet molta gràcia trobar una xertolina per aquí!!! Tinc molts bons amics a Xerta....
    Hem quedo de seguidora del teu blog!!!
    Petons!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Olga m'agradat molt el teu comentari i estic contenta que et facis seguidora del meu bloc, jo també he visitat el teu bloc, és bo conèixer receptes de diferents comarques. Avui n'he posat una de nova.
      Besets.
      Geno.

      Elimina
  4. Avui faré aquesta recepta, entre altres cosetes per fer l'aperitiu de Nadal. Et convido a fer-te amiga del meu blog cuinaraquatremans

    ResponElimina